Scheepsbeheer en Trust

Scheepsbeheer en Trust houdt zich bezig met het beheer en de administratie van schepen.

Onder Scheepsbeheer en Trust vallen diensten zoals:

-          Scheepsregistratie

-          Crewmanagement

-          Bedrijfsbeheer

-          Administratieve ondersteuning

SCHEEPSREGISTRATIE

Bij scheepsregistratie biedt je ondersteuning bij de registratie van alle zeeschepen, inclusief offshore-platforms, schepen in aanbouw, aken en andere niet-zelfvarende schepen en baggerschepen onder elk register van de voorkeuren van de klanten.

Als alle vereiste documenten beschikbaar zijn en correct worden gepresenteerd door de reder, kan de registratie in het register van reders of in het romp-register worden voltooid zonder commercieel nadelige vertragingen.

Ook zorg je ervoor dat alle schepen voldoen aan de regels en voorschriften die voor elk schip gelden. Verder zorg je ervoor dat het schip voldoet aan alle jaarlijkse, jaarlijkse en tussentijdse onderzoeken. 

BEMANNING

Ook ondersteun je de bemanning door salarisadministratie te doen en alles te contracteren volgens internationale arbeidsconventies.

VERTROUWEN BEDRIJFSMANAGEMENT

Je verleent ook managementdiensten aan offshore bedrijven onder toezicht van de Centrale Bank van Curaçao. Als organisatie heb je  hiervoor een vergunning. Je treed op als directeur, bestuurslid en lokale vertegenwoordiger van bedrijven en stichtingen die schepen en andere activa bezitten. Dit omvat ook financieel beheer en boekhoudkundige diensten.

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Als trust dienstverlener biedt je administratieve ondersteuning aan klanten die een bedrijf hebben en dit onderdeel van hun bedrijfsvoering willen uitbesteden.

VACATURE VEREISTEN

De ideale kandidaten voor onze afdelingen beschikken over de volgende kwalificaties:

-          MBO Administratie

-          HBO Bedrijfskunde

-          HBO Rechtsgeleerdheid

picture15.png